Antena 3 CNN Externe Motociclist de 15 ani, mort în timpul în Campionatului Mondial de Supersport 300 de la Jerez

Motociclist de 15 ani, mort în timpul în Campionatului Mondial de Supersport 300 de la Jerez

Dean Berta Vinales, pilot spaniol participant în Campionatului Mondial de Supersport 300, a decedat sâmbătă într-o etapă a competiţiei. Tânărul avea doar 15 ani şi era varul lui Maverick Vinales, pilot în MotoGP.

Motociclist de 15 ani, mort în timpul în Campionatului Mondial de Supersport 300 de la Jerez
Sursa foto: Facebook/ Moto GP
de Mia Lungu    |    25 Sep 2021   •   20:10

Spaniolul Dean Berta Vinales a decedat, sâmbătă, la Jerez, după un accident într-o etapă a Campionatului Mondial de Supersport 300.  

"Suntem devastați de pierderea tragică a Dean Berta Viñales în urma unui accident în # WorldSSP300 Race 1 astăzi. Trimitem toată dragostea și puterea noastră către Maverick Viñales și întreaga familie a lui Dean, echipei sale și celor dragi.", a fost mesajul publicat de MotoGP pe Facebook.

Sportivul a suferit răni grave la cap şi la torace după o căzătură în care au fost implicaţi mai mulţi piloţi, cu trei tururi înainte de sosire, informează L’Equipe.

El a primit primul ajutor mai întâi pe pistă, iar apoi a fost dus cu ambulanţa la centrul medical al circuitului, însă nu a mai putut fi salvat.

Dean Berta Vinales era component al echipei Vinales Racing Team şi se afla pe locul 22 în clasamentul general.

În primul său sezon în Supersport 300, Berta Vinales a ocupat locul 22 în campionat și a rămas pe o serie de rezultate bune, cu un loc al patrulea la Magny-Cours în cursa 2 și un loc șase în Barcelona, ​​de asemenea, în cursa 2.

 

×
Subiecte în articol: motociclist mort Supersport 300 Jerez
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close