Antena 3 CNN Externe Muncitor testat pozitiv cu coronavirus, care a călătorit în România alături de medicul italian, a aflat rezultatul din presă. "Este scandalos! Medicii nici nu m-au informat"

Muncitor testat pozitiv cu coronavirus, care a călătorit în România alături de medicul italian, a aflat rezultatul din presă. "Este scandalos! Medicii nici nu m-au informat"

Cetățeanul italian de 71 de ani, plecat din România în Italia, care a fost testat pozitiv cu coronavirus, se află internat la secția de boli infecțioase din Rimini, în stare gravă.

Muncitor testat pozitiv cu coronavirus, care a călătorit în România alături de medicul italian, a aflat rezultatul din presă. "Este scandalos! Medicii nici nu m-au informat"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de Claudia Simion    |    27 Feb 2020   •   12:16

De asemenea, prietenul lui, care a călătorit cu el în România, a primit și el rezultat pozitiv. E vorba de un muncitor de 51 de ani din Piandimeleto. Acesta a fost izolat la domiciliu fiindcă nu are o stare foarte gravă.

Rudele celor doi și persoanele care au intrat în contact cu ei urmează să fie testate. Cei doi au aterizat sâmbăta trecută la Bologna.

Muncitorul italian a fost testat pozitiv cu coronavirus în această dimineață, a anunțat Prefectura din Rimini. Contactat telefonic, bărbatul a spus că a aflat de diagnostic din presă, nu de la medici, așa cum ar fi fost normal.

"Este scandalos faptul că Prefectura dezvăluie presei rezultatul testului, fără ca eu să știu nimic. Nimeni de la spital nu m-a informat. Am citit pe un site, care includea declarațiile Prefecturii din Rimini. Consider că e un comportament grav adoptat de instituții, e mai rău decât virusul în sine, care nu îmi dă nici măcar febră", a declarat italianul, conform ilrestodelcarlino.

×
Subiecte în articol: România rimini coronavirus
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close