Antena 3 CNN Externe Muncitori români, eroi în Italia, după ce au salvat de la moarte o femeie dintr-o maşină în flăcări

Muncitori români, eroi în Italia, după ce au salvat de la moarte o femeie dintr-o maşină în flăcări

Mai mulţi muncitori români au devenit eroi în Italia, după ce au salvat de la moarte o femeie dintr-o maşină în flăcări.

Muncitori români, eroi în Italia, după ce au salvat de la moarte o femeie dintr-o maşină în flăcări
Sursa foto: La Provincia
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2022   •   11:15

Totul s-a întâmplat în Bagnolo Mella, în provincia Brescia. Maşina a luat foc la semafor, iar muncitorii români au observat flăcările izbucnite sub autoturism şi au sărit imediat cu extinctoarele.

După ce şi-a revenit din şoc, italianca a povestit că nu şi-a dat seama că este în pericol decât după ce a văzut muncitorii alergând spre ea cu extinctoarele în mâini.

Focul cuprinsese deja podeaua maşinii fără ca şoferiţa să realizeze ce se întâmplă. Unul dintre muncitorii români a tras-o pur şi simplu din maşină. Plină de recunoştinţă că i-au salvat viaţa, italianca le-a mulţumit românilor.

Incendiul a fost atât de puternic încât maşina a fost complet distrusa.

"Nu pot decât să le mulțumesc necontenit acelor bărbaţi care au intervenit în timp util pentru a mă scoate din mașină. Dacă nu ar fi fost ei, nu știu cum s-ar fi terminat", a declarat femeia salvată, potrivit presei italiene.

×
Subiecte în articol: Italia brescia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close