Antena 3 CNN Externe A murit Carl Weathers, actorul cunoscut pentru rolurile sale din "Rocky”, "Predator” și "The Mandalorian”

A murit Carl Weathers, actorul cunoscut pentru rolurile sale din "Rocky”, "Predator” și "The Mandalorian”

A murit Carl Weathers, fostul jucător de fotbal american și actor care a apărut în "Rocky”, "Predator” și "Happy Gilmore”.

A murit Carl Weathers, actorul cunoscut pentru rolurile sale din "Rocky”, "Predator” și "The Mandalorian”
Sursa foto: Hepta I Capital Pictures / MPIFS/Capital Pictures
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2024   •   23:16

Carl Weathers, fostul fundaș din NFL devenit actor, era cunoscut mai ales pentru interpretarea rolului lui Apollo Creed în "Rocky”. El avea 76 de ani.

Născut la 14 ianuarie 1948, la New Orleans, Weathers a jucat în peste 75 de filme și emisiuni TV în cei 50 de ani de carieră.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu Carl Weathers.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Actorul "a murit liniștit acasă” joi, a declarat agentul său, Matt Luber.

Cauza morții sale nu a fost făcută publică.

"Carl a fost o persoană excepțională care a trăit o viață extraordinară”, a precizat familia sa într-un anunț făcut public pentru CNN.

"Prin contribuția sa adusă filmului, televiziunii, artelor și sportului, și-a lăsat amprenta sa unică și a devenit o figură recunoscută în întreaga lume de generații diferite de fani. A fost un frate, tată, bunic, partener și prieten iubit”.

Carl Weathers a fost un jucător de fotbal american care a avut inclusiv o scurtă carieră de profesionist la Oakland Raiders și în liga canadiană de fotbal.

În anii 1970, Weathers a renunțat la fotbal și s-a dedicat carierei cinematografice.

După succesul din filmele "Rocky”, în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Weathers a devenit o figură cunoscută în filmele de acțiune din anii 1980, culminând cu rolul din filmul „Predator” (1987), cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal.

Mai recent, Carl Weathers a jucat și în serialul "The Mandalorian” (2019-2023), primul serial de acțiune inspirat din universul Star Wars.

×
Subiecte în articol: Carl Weathers murit actor
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close