Antena 3 CNN Externe Un britanic a fost muşcat de vidre de 26 de ori în 10 secunde: ”Am crezut că o să mor”

Un britanic a fost muşcat de vidre de 26 de ori în 10 secunde: ”Am crezut că o să mor”

Un britanic a fost atacat de vidre într-un parc din Singapore. El a fost mușcat de 26 de ori în 10 secunde.

Un britanic a fost muşcat de vidre de 26 de ori în 10 secunde: ”Am crezut că o să mor”
Sursa foto: Pexels/Silvia Heider
de Alexandra Ionescu    |    10 Dec 2021   •   11:23

Graham George Spencer, un cetățean britanic care locuiește în Singapore, a spus că a fost urmărit, prins și mușcat „de 26 de ori în 10 secunde” de o familie de vidre în timp ce ieșise la o plimbare de dimineață în grădinile botanice.

Spencer a spus pentru Straits Times că se apropia de intrarea în grădină pe 30 noiembrie, când a văzut aproximativ 20 de vidre care traversau o potecă în fața lui.

Animalele se mișcau în liniște, dar „au înnebunit” după ce un alt bărbat a fugit spre ele, a spus Spencer pentru ziar. Alergatorul a reușit să evite animalele, dar Spencer nu a fost la fel de norocos.

A spus că vidrele s-au aruncat asupra lui, muşcându-i gleznele, picioarele şi fesele şi făcându-l să cadă. „De fapt am crezut că o să mor – că aveau să mă omoare”, a adăugat el.

Prietenul lui Spencer, care se afla la „15 pași” de el, a alergat țipând în încercarea de a speria vidrele.

„Am fost mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Dacă nu ar fi fost pentru prietenul meu, nu cred că aș mai fi aici. Aș fi mort”, a spus el pentru presa locală Today.

Cei doi au spus că au fugit spre un centru de vizitatori, urmăriți încă de vidre. După ce personalul centrului a tratat unele dintre răni, Spencer s-a dus la spitalul Gleneagles din apropiere, unde i s-au administrat vaccinuri împotriva tetanosului și antibiotice orale.

El a spus că s-a întors la spital de trei ori pentru a-și trata rănile. Atacul l-a costat aproximativ 1.200 de dolari în facturi medicale, potrivit The Guardian.

După ce a vorbit cu un reprezentant al Grădinii Botanice din Singapore, lui Spencer i s-a spus că autoritățile investighează incidentul.

Se crede că insula găzduiește 10 familii de vidre, aproximativ 90 în total. Alungate de poluare în anii 70, vidrele s-au întors pe măsură ce căile navigabile ale țării au fost curățate în ultimii ani.

Deși vidrele de râu par blânde, se știe că animalele au mai atacat oamenii în trecut.

×
Subiecte în articol: vidre atac singapore parc
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close