Antena 3 CNN Externe Patru morți în urma prăbușirii unui avion militar

Patru morți în urma prăbușirii unui avion militar

Patru morți în urma prăbușirii unui avion militar
Sursa foto: sursa: Twitter/The Myanmar Times
10 Feb 2016   •   09:46

Un avion militar s-a prăbușit miercuri în Myanmar la puțin timp după decolarea sa din capitala Naypyidaw și patru dintre cele cinci persoane aflate la bord au murit, a anunțat poliția citată de AFP și Agerpres.
'Avionul s-a prăbușit la doar câteva minute după decolare. A luat foc', a explicat un responsabil al aeroportului sub acoperirea anonimatului.

'Patru persoane au fost ucise și o persoană se află încă în viață', a declarat un polițist, care a vorbit despre un zbor de rutină.

La locul prăbușirii avionului de pe câmp erau adunate circa o sută de persoane, în timp ce pompierii încercau să stingă incendiul, a declarat un jurnalist al AFP de la fața locului.

Accidentele aeriene în care sunt implicate avioane militare sunt destul de rare, dar țara s-a confruntat cu mai multe incidente în ultimii ani ale unor zboruri comerciale.

În iulie, un avion de linie al companiei birmaneze Air Bagan a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din Yangon din cauza ploilor puternice, o persoană fiind rănită ușor.

În decembrie 2012, două persoane și-au pierdut viața și 11 au fost rănite după o aterizare de urgență în estul Myanmar.

×
Subiecte în articol: Myanmar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close