x close

Nebunii din traficul rutier românesc sunt mici copii pe lângă brazilieni. Vezi prin ce „coşmar“ trece un motociclist

de Antena3.ro    |    27 Mar 2012   •   20:38
Nebunii din traficul rutier românesc sunt mici copii pe lângă brazilieni. Vezi prin ce „coşmar“ trece un motociclist 429 foto: Liveleak

Credeţi că traficul din România este unul nebun? Poate aveţi dreptate. Totuşi brazilienii ţin morţiş să ne facă o serioasă concurenţă. Circulaţia rutieră de pe o şosea din ţara sud-americană a fost tulburată serios de un incident care seamăna a tentativă de crimă.

Un motociclist a vrut să se strecoare printre două maşini extrem de apropiate, nu a reuşit şi ca să se răzbune a dat cu piciorul într-unul dintre autoturisme.

În acel moment, şoferiţa care conducea maşina lovită nu a stat pe gânduri şi a apăsat pedala de acceleraţia lovindu-l pe motociclist. Bărbatul s-a ridicat, apoi s-a repezit la şoferiţă. Aceasta a reacţionat din nou cu sângele rece şi inconştienţa demne de un criminal: A accelerat luându-l pe capotă pe motociclist. S-a oprit de-abia atunci când s-a izbit într-o altă maşină.

Vezi mai jos ce reacţie relaxată are şoferiţa după incident şi cum s-a derulat halucinantul incident.Citeşte mai multe despre:

motociclist autoturism accident femeie soferita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati