Antena 3 CNN Externe Și-a omorât cinci din cei șase copii din gelozie. Cel mai mare a scăpat pentru că nu era acasă, în Germania

Și-a omorât cinci din cei șase copii din gelozie. Cel mai mare a scăpat pentru că nu era acasă, în Germania

O femeie din Germania a fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a ucis cinci din cei șase copii, toți cu vârste cuprinse între unu și opt ani.

Și-a omorât cinci din cei șase copii din gelozie. Cel mai mare a scăpat pentru că nu era acasă, în Germania
Sursa foto: Pexels/Ryutaro Tsukata
de Alexandra Ionescu    |    04 Noi 2021   •   15:15

Tribunalul din oraşul Wuppertal a condamnat-o pe femeie, în vârstă de 28 de ani, la cea mai grea pedeapsă în Germania. Acest lucru exclude practic eliberarea ei înainte de cel puţin 15 ani.

Pe 3 septembrie 2020, femeia a pus ceva în băuturile copiilor de la micul dejun pentru a-i adormi, și apoi i-a sufocat, sau i-a înecat. Se crede că femeia că a făcut un șoc atunci când a văzut o poză a fostului ei soț (de care era despărțită de peste 1 an) cu noua lui iubită. De furie, i-a trimis un mesaj spunându-i că nu va mai vedea niciodată copiii.

„Viaţa ei s-a schimbat dramatic în acel moment”, a declarat preşedintele tribunalului Jochen Kötter. ”Ea nu a putut să suporte” şi a vrut să-şi pedepsească soţul, a adăugat el.

Corpurile copiilor au fost descoperite în paturile lor. Femeia ar fi spus că un intrus a pătruns în casa ei, a legat-o și a forțat-o să trimită mesajul fostului ei soț, înainte de a-i ucide copiii, potrivit DW. 

Fiul cel mare, în vârstă de 11 ani a supraviețuit, deoarece nu era acasă.

Instanţa a constatat că Melina, 1 an, Leonie, 2 ani, Sophie, 3, Timo, 6 şi Luca, în vârstă de 8 ani, au fost ucişi de mama lor, care ulterior s-a aruncat în faţa unui tren în gara centrală din Dusseldorf dar a supravieţuit tentativei de suicid.

Medicii au declarat că femeia nu are probleme psihice.

×
Subiecte în articol: Germania crima mama copii
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close