Antena 3 CNN Externe Nepoata lui Osama bin Laden, protest cu mesajul ”Trump a câștigat” la summitul Biden-Putin

Nepoata lui Osama bin Laden, protest cu mesajul ”Trump a câștigat” la summitul Biden-Putin

Noor bin Laden, nepoata lui Osama bin Laden, a protestat, miercuri, la întâlnirea dintre președintele SUA, Joe Biden și cel al Federației Ruse, Vladimir Putin, care a avut loc la Geneva, în Elveția.

Nepoata lui Osama bin Laden, protest cu mesajul ”Trump a câștigat” la summitul Biden-Putin
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    17 Iun 2021   •   10:32

Miercuri a fost publicat pe Twitter un video în care Noor bin Laden se afla, la Geneva, într-o barcă împreună cu alte persoane, ţinând un steag inscripţionat cu “Trump Won”.

Noor bin Laden, nepoata fostului lider al-Qaeda, o înfocată susținătoare a fostului președinte Trump și o adeptă QAnon a fost oprită de polițiștii elvețieni care au încercat să o convingă să renunțe la steag și să revină la țărm.

Tânăra se recomandă drept activistă și susține teoriile conspirației promovate de fostul președinte conform cărora alegerile din 2020 au fost fraudate.

Protestul din Geneva a avut loc în timp ce preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin s-au aflat la Geneva pentru un summit crucial, legat de tensiunile dintre ţările lor.

Nepoata lui Osama bin Laden s-a întrebat, într-un interviu pentru InfoWars, dacă Elveția este o țară liberă, adăugând că, atunci când vicepreşedinta Harris a vizitat Guatemala, săptămâna trecută, oamenii au putut să protesteze fără probleme.

Summitul Biden-Putin s-a încheiat miercuri „fără ostilitate” și „fără amenințări”, dar într-un dezacord aproape total.

×
Subiecte în articol: Osama Bin Laden protest Trump summit
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close