Antena 3 CNN Externe Nepoata unui ministru britanic, acuzată că a tăiat gâtul unui bărbat, în timp ce făceau sex

Nepoata unui ministru britanic, acuzată că a tăiat gâtul unui bărbat, în timp ce făceau sex

Nepoata unui ministru britanic, acuzată că a tăiat gâtul unui bărbat, în timp ce făceau sex
Sursa foto: bar
11 Ian 2010   •   13:12

Nepoata Ministrului Apărării din Marea Britanie este suspectă într-un caz de crimă în Franţa. Femeia este acuzată că i-ar fi tăiat gâtul unui tânăr francez, în timpul unui act sexual. Ea a declarat că la momentul respectiv se afla sub influenţa alcoolului şi a anti-depresivelor.

Evenimentul s-a petrecut în noiembrie 2007, în apartamentul femeii, din Paris. Bărbatul a fost găsit cu două tăieturi în zona gâtului, una dintre ele fiindu-i fatală. Anchetatorii au stabilit ulterior că bărbatul a fost înjunghiat în timpul unei partide de sex cu Jessica Davies, nepoata ministrului britanic Quentin Davies. Aceasta consumase o cantitate considerabilă de alcool şi medicamente împotriva depresiei.

În momentul în care poliţia a descoperit cadavrul, femeia era prea beată pentru a da explicaţii, cantitatea de alcool din sângele ei, fiind de 2.2 la mie. Psihiatrul ei susţine că aceasta suferă de tulburări d epersonalitate şi că încercase de mai multe ori să se sinucidă, înainte de incident.

Procesul femeii va începe marţi la Versailles. În cazul în care va fi găsită vinovată, Jessica Davies ar putea petrece 30 de ani după gratii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima ministru nepoata
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close