Antena 3 CNN Externe Ce a consumat nepotul lui Robert De Niro cu puţin timp înainte să moară. Leandro De Niro Rodriguez avea 19 ani

Ce a consumat nepotul lui Robert De Niro cu puţin timp înainte să moară. Leandro De Niro Rodriguez avea 19 ani

La câteva zile după moartea nepotului lui Robert De Niro, mama băiatului a dezvăluit care a fost cauza decesului.

Ce a consumat nepotul lui Robert De Niro cu puţin timp înainte să moară. Leandro De Niro Rodriguez avea 19 ani
Sursa foto: instagram.com/drenadeniro
de Silvia Preda    |    05 Iul 2023   •   23:04

Drena De Niro, fiica adoptivă a actorului, a spus că Leandro a murit după ce a consumat fentanil.

"Cineva i-a vândut pastile cu fentanil. Așa că vă spun celor care vindeți și consumați aceste porcării - băiatul meu s-a dus pentru totdeauna", a scris ea pe Instagram.

Robert De Niro a transmis un mesaj emoționant după moartea nepotului său, Leandro De Niro Rodriguez.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele venite din partea tuturor. 

Vă rugăm să ne lăsați să jelim în intimitate moartea lui Leo", a spus actorul Robert De Niro.

Leandro era fiul fiicei lui De Niro, Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, și al artistului Carlos Rodriguez. 

Citeşte şi: "Nu știu cum să trăiesc fără tine". A murit Leandro De Niro Rodriguez, unul dintre nepoţii actorului Robert De Niro 

Leandro De Niro Rodriguez se lansase într-o carieră în industria cinematografică. Anunțul morţii sale a fost făcut de mama sa, Drena De Niro, fiica pe care actorul Robert De Niro a adoptat-o în 1976, în timpul căsătoriei sale cu Diahnne Abbott.

"Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte din momentul în care te-am simțit în burtă. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Aș vrea să pot fi cu tine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat. Îmi pare atât de rău, puiul meu, atât de rău. Odihnește-te în pace și în raiul veșnic, scumpul meu băiat".

Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic și a fost adoptată de familia De Niro la vârsta de 9 ani. Ea l-a născut pe Leandro în urma unei relații care s-a încheiat.

Leandro era un actor în devenire și, împreună cu mama sa, a apărut în filmul A Star is Born din 2018, în care a jucat rolul fiului lui George 'Noodles' Stone, interpretat de Dave Chapelle.
 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close