x close

Netanyahu: Lumea trebuie să înfrunte răul iranian

26 Ian 2010   •   16:58
Netanyahu: Lumea trebuie să înfrunte răul iranian netanyahu

Premierul israelian a chemat comunitatea internaţională să se unească contra duşmanilor ce cer distrugerea statului evreu, în cadrul unor comentarii ce aveau ca ţintă Iranul.

Benjamin Netanyahu a vorbit la o ceremonie la Memorialul Holocaustului din Israel unde au fost prezentat schiţele lagărului de concentrare de la Auschwitz .

Netanyahu aprecia că lecţia Holocaustului este "de a opri lucrurile rele când sunt mici."
"Există o nouă ură antisemită. Există noi apeluri la exterminarea statului evreu" .

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a pus de mai multe ori la îndoială Holocaust şi a cerut "ştergerea Israelului de pe hartă." Statul evreu se mai teme şi că Iran dezvoltă arme nucleare.


?Există un rău ce se poate răspândi şi ameninţă securitatea evreilor. Noi ştim că doar începe cu evreii şi apoi continuă cu restul lumii?, declara premierul israelian.
Vorbind despre creşterea antisemitismului, Netanyahu aprecia că lumea trebuie să acţioneze rapid pentru a opri negarea adevărului.


?Aceasta este o crimă contra evreilor, o crimă contra umanităţii şi un test pentru umanitate. Vom vedea săptămânile următoare de comunitatea internaţională abordează răul înainte de a se răspândi? .
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Benjamin Netanyahu program nuclear
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati