Antena 3 Externe New York, imagini cum nu s-au văzut nici în Italia. Coloană de Ambulanțe cu pacienți infectați, la intrarea în spital

New York, imagini cum nu s-au văzut nici în Italia. Coloană de Ambulanțe cu pacienți infectați, la intrarea în spital

09 Apr 2020   •   21:22
New York, imagini cum nu s-au văzut nici în Italia. Coloană de Ambulanțe cu pacienți infectați, la intrarea în spital

Imaginile au fost surprinse, marți, de americani treziți din somn de vuietul sirenelor de la Ambulanțe. Coloana care așteaptă la unitatea de urgențe a unui spital newyorkez este impresionantă. A fost ziua în care SUA a înregistrat aproape 2000 de morți.

Numărul infectărilor cu coronavirus pe teritoriul american a depășit 436.000 de cazuri. Autoritățile americane au informat că aproape 15.000 de americani și-au pierdut viața de la startul pandemiei, ultimele două zile având un bilanț negru, aproape 4000 de morți.

Bill de Blasio, primarul orașului New York, epicentrul COVId-19 în SUA, a declarat că autoritățile au pregătit planuri de urgență în cazul în care morgile din oraș nu mai fac față numărului mare de victime ale COVID-19, scrie New York Times.

Varianta ar fi înmormântările temporare într-un parc public până când se va depăși această criză.
 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close