Antena 3 CNN Externe New York. Cinci oameni morţi şi un bebeluş rănit grav în urma unui incendiu

New York. Cinci oameni morţi şi un bebeluş rănit grav în urma unui incendiu

New York. Cinci oameni morţi şi un bebeluş rănit grav în urma unui incendiu
31 Ian 2010   •   23:36

Cinci oameni au murit şi un bebeluş a fost grav rănit în urma unui incendiu din cartierul newyorkez Brooklyn. Pomperii spun că există dovezi care să indice că incendiul a fost provocat intenţionat. Incendiul a izbucnit în timpul nopţii şi s-a propagat rapid în toată clădirea.

Mai mulţi oameni au rămas blocaţi în interiorul imobilului care cuprindea un restaurant la parter şi apartamente la cele două etaje. Printre aceştia şi o mamă cu un copil de numai câteva luni. Disperată, femeia şi-a aruncat copilul pe geam de la etajul întâi pentru a-l salva. Bebeluşul a fost dus în stare gravă la spital, însă echipele de intervenţie nu au putut să o salveze pe mamă.

Deşi cei peste 140 de pompieri au ajuns la faţa locului în doar trei minute după ce au fost chemaţi nu au reuşit să îi scoată pe ceilalţi patru oameni blocaţi în clădire. "Este foarte trist, sumbru. Pompierii care au venit aici au făcut tot ce au putut ca să salveze atât de mulţi oameni cât au putut", povesteşte pompierul Salvatore Cassano.

Trei persoane au fost spitalizate. Pompierii spun că au suficiente dovezi să creadă că a fost vorba despre un incendiu pus în mod deliberat: "Locul de unde a pornit incendiul este foarte neobişnuit. A izbucnit chiar din spatele uşii de la intrare. Un incendiu nu izbucneşte în mod normal de acolo. "

Poliţa a deschis o anchetă pentru a-i găsi pe cei vinovaţi de producerea incendiului.

Antena 3

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close