Antena 3 CNN Externe New York. O femeie şi-a regăsit mama biologică la 34 de ani

New York. O femeie şi-a regăsit mama biologică la 34 de ani

New York. O femeie şi-a regăsit mama biologică la 34 de ani
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    20 Aug 2011   •   17:23

O femeie din New York şi-a regăsit, la 34 de ani, mama biologică, de la care fusese luată pe când avea doar câteva zile. Femeia trecuse, fără să ştie, prin mâinile unor traficanţi de nou-născuţi care-i înşelaseră mama, pe atunci prea săracă pentru a o creşte.

Sarah Hudson, cea care şi-a regăsit mama după 34 de ani, a aflat în urmă cu numai câteva luni că adopţia ei nu fusese una obişnuită.

"Sunt un copil de pe piaţa neagră. Am fost, pur şi simplu, vândută", a spus Sarah Hudson.

În 1977, Kathleen Rhodes a rămas însărcinată la 18 ani, fără să fie căsătorită. Ea şi prietenul ei nu-şi puteau întreţine copilul şi s-au adresat unui avocat specializat în adopţii. Acesta a internat-o pe tânăra mamă la maternitate şi i-a promis că-i va spune cine-i adoptă fetiţa, dar nu s-a ţinut de cuvânt.

Avocatul încasa zeci de mii de dolari de la perechile dornice să adopte copii, iar mamelor adevărate nu le dădea niciun ban. Arestat şi condamnat în 1990, el a murit câţiva ani mai târziu. Copiii pe care-i vânduse au rămas fără nicio urmă a părinţilor lor reali. Sarah a trebuit să facă o întreagă anchetă - ajutată de soţul ei, poliţist - până a fost sigură că-şi găsise, în sfârşit, mama.

Kathleen se căsătorise chiar cu tatăl lui Sarah şi avea alte patru fete, pe care nici nu s-a gândit să le dea spre adopţie. Aşa că Sarah şi-a găsit nu doar mama, ci o întreagă familie. Zeci de alţi oameni vânduţi, ca bebeluşi, pe piaţa neagră, nu au avut încă acelaşi noroc.

 



×
Subiecte în articol: New York traficanti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close