Antena 3 CNN Externe New York: S-a dezbrăcat în metrou, după ce un şobolan i-a intrat în pantaloni

New York: S-a dezbrăcat în metrou, după ce un şobolan i-a intrat în pantaloni

New York: S-a dezbrăcat în metrou, după ce un şobolan i-a intrat în pantaloni
12 Iun 2012   •   14:18

O femeie din New York a tras sperietura vieţii ei, într-o călătorie de rutină cu metroul din metropola americană. Ea a fost atacată de un şobolan într-un tren al liniei A, în timp ce se îndrepta spre locul său de muncă din Times Square

Ana Vargas, de 40 de ani, a simţit cum rozătoarea s-a căţărat pe piciorul ei şi a început să îi zgârâie pielea. Ea nu a putut să scape de animal decât atunci când şi-a dat pantalonii jos, in prezenţa celorlalţi călători.
"Încă sunt speriată de ceea ce mi s-a întâmplat. Am luat pastile pentru a putea dormi noaptea şi nu ştiu dacă voi mai putea circula vreodată cu metroul" a declarat femeia pentru New York Post.

Pe jumătate dezbrăcată, ea a fost preluată de poliţiştii din staţia următoare şi transportată la spital, unde i s-au administrat vaccinuri anti-rabice şi i s-au tratat rănile de la picior.

Reprezentanţii transportului public (MTA) au început o anchetă pentru elucidarea cazului. Aceştia au declarat că se efectuează periodic inspecţii sanitare în vagoanele metroului, pe peroane şi pe şine, iar în prezent au un contract cu o firmă de deratizare.

Rozătoarele, de diferite dimensiuni, sunt o prezenţă frecventă în metroul new-yorkez pentru locuitorii acestei metropole. Singurii care mai sunt surprinşi de acest fapt neobişnuit sunt turiştii.

În materialul video de mai jos este prezentat un caz similar.



×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close