Antena 3 CNN Externe New York: Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat mortal de NYPD

New York: Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat mortal de NYPD

New York: Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat mortal de NYPD
Sursa foto: Foto: YouTube
13 Aug 2012   •   12:33

Poliţiştii din New York au împuşcat şi ucis un bărbat, care a ameninţat agenţii de ordine cu un cuţit, conform unui comunicat remis de oficialităţi şi preluat de New York Times.

Confruntarea a început în Times Square, unul dintre cele mai populare locuri, vizitate de turişti. Poliţiştii l-au urmărit pe suspect câteva zeci de metri, iar mulţimea de curioşi s-a grăbit să capteze imagini video din ceea ce credeau că este o producţie cinematografică.

Incidentul a avut loc după ce poliţiştii au încercat să-l legitimeze pe bărbatul de 51 de ani, bănuit că fuma marijuana. Suspectul a devenit nervos, a scos un cuţit şi a început să-i ameninţe pe cei doi agenţi. Potrivit comunicatului NYPD, poliţiştii au încercat să-l imobilizeze cu un spray paralizant, dar fără nici un rezultat. La colţul străzii Străzii 37, poliţiştii au tras focuri de armă asupra bărbatului, care a fost declarat mort la Spitalul Bellevue.

Martorii prezenţi la incident au povestit că au asistat la scene haotice. "Bărbatul părea destul de entuziasmat, în timp ce alerga printre trecători. El a fost încercuit de polţişti, care l-au împuşcat. Nu ştiu exact câte focuri de armă au fost" a spus Jobby Nogver, un turist din Boston, pentru New York Times.

O altă turistă, Priscilla Rocha, din Brazilia, îşi aduce aminte cu groază de acele momente: "Am crezut că fac un atac de cord. Toată lumea alerga, am auzit împuşcături şi nu ştiam ce se întâmplă" a declarat aceasta.

 

 

×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close