New York. Vânzător ambulant, ucis de poliţişti sub ochii trecătorilor (VIDEO)

11 Dec 2009   •   22:48
New York. Vânzător ambulant, ucis de poliţişti sub ochii trecătorilor (VIDEO)

Mai multe focuri de armă au răsunat joi, chiar în inima New-York-ului, în Times Square. Un vânzător ambulant deosebit de agresiv a deschis focul asupra unui poliţist, după ce acesta a vrut să îl reţină pentru vânzarea de CD-uri contrafăcute. În cele din urmă omul legii a folosit şi ele arma şi l-a împuşcat mortal pe bărbat. Totul s-a petrecut în mijlocul mulţimii de turişti şi localnici veniţi la cumpărături.

O echipă specială de poliţişti din New York luptă împotriva cerşetorilor şi vânzătorilor ambulanţi care bântuie prin centrul oraşului şi devin adesea agresivi. Joi, un sergent sub acoperire l-a recunoscut, în mulţimea din Times Square, pe un anume Raymond Martinez, din Bronx care încerca să le vândă turiştilor CD-uri contrafăcute. I-a cerut autorizaţia, dar, bărbatul a luat-o la fugă.

Poliţistul l-a urmărit până în dreptul unui hotel de lux, unde individul a scos pe neaşteptate un pistol. N-a apucat să tragă decât două focuri, deoarece arma s-a blocat. În schimb, sergentul a descărcat patru gloanţe dintre care unul i-a fost fatal lui Martinez. Totul s-a petrecut sub privirile trecătorilor îngroziţi.

Gloanţele au sfărâmat vitrina unui magazin pentru copii şi casa de bilete a unui teatru, situat în hotel. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Fratele lui Martinez, care-l însoţea, a fost arestat. Şeful poliţiei a precizat că sergentul nu a făcut uz de armă decât în legitimă apărare, conform regulamentului.Antena 3

Parteneri
x close