Antena 3 CNN Externe New York. Vânzător ambulant, ucis de poliţişti sub ochii trecătorilor (VIDEO)

New York. Vânzător ambulant, ucis de poliţişti sub ochii trecătorilor (VIDEO)

New York. Vânzător ambulant, ucis de poliţişti sub ochii trecătorilor (VIDEO)
11 Dec 2009   •   22:48

Mai multe focuri de armă au răsunat joi, chiar în inima New-York-ului, în Times Square. Un vânzător ambulant deosebit de agresiv a deschis focul asupra unui poliţist, după ce acesta a vrut să îl reţină pentru vânzarea de CD-uri contrafăcute. În cele din urmă omul legii a folosit şi ele arma şi l-a împuşcat mortal pe bărbat. Totul s-a petrecut în mijlocul mulţimii de turişti şi localnici veniţi la cumpărături.

O echipă specială de poliţişti din New York luptă împotriva cerşetorilor şi vânzătorilor ambulanţi care bântuie prin centrul oraşului şi devin adesea agresivi. Joi, un sergent sub acoperire l-a recunoscut, în mulţimea din Times Square, pe un anume Raymond Martinez, din Bronx care încerca să le vândă turiştilor CD-uri contrafăcute. I-a cerut autorizaţia, dar, bărbatul a luat-o la fugă.

Poliţistul l-a urmărit până în dreptul unui hotel de lux, unde individul a scos pe neaşteptate un pistol. N-a apucat să tragă decât două focuri, deoarece arma s-a blocat. În schimb, sergentul a descărcat patru gloanţe dintre care unul i-a fost fatal lui Martinez. Totul s-a petrecut sub privirile trecătorilor îngroziţi.

Gloanţele au sfărâmat vitrina unui magazin pentru copii şi casa de bilete a unui teatru, situat în hotel. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Fratele lui Martinez, care-l însoţea, a fost arestat. Şeful poliţiei a precizat că sergentul nu a făcut uz de armă decât în legitimă apărare, conform regulamentului.



Antena 3

×
Subiecte în articol: politist New York focuri de arma
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close