Antena 3 CNN Externe New-yorkezii, îngroziţi de zgomotul misterios care vine dinspre One World Trade Center: "Este înfiorător şi de neconfundat"

New-yorkezii, îngroziţi de zgomotul misterios care vine dinspre One World Trade Center: "Este înfiorător şi de neconfundat"

New-yorkezii, îngroziţi de zgomotul misterios care vine dinspre One World Trade Center: "Este înfiorător şi de neconfundat"
04 Dec 2013   •   12:21

Un zgomot misterios care ar proveni dinspre One World Trade Center, cunoscut şi sub numele de Freedom Tower, i-a terorizat pe locuitorii oraşului New York.

New-yorkezii care locuiesc în zona apropiată noului turn se plâng că nu reuşesc să adoarmă din cauza zgomotului care se aude de acolo, scrie news.com.au.

"Prima data am auzit acest sunet ciudat în timpul uraganului Sandy, anul trecut", a declarat Kenny Cummings, pentru Tribeca Citizen.

Freedom Tower are 104 etaje şi o înălţime ei totală de 541 de metri. În luna mai a acestui mai, turnul a devenit, oficial, cea mai înaltă clădire din Emisfera Vestică.

"La început nu mi-am dat seama de unde provine zgomotul însă, după un moment, am realizat că esta vorba de Trade Center. Afară ploua, dar nu bătea vântul. Îmi imaginez însă că, la acea înălţime, vremea este altfel. Sunt sigur că tot centrul oraşului aude acest zgomot. Este înfiorător şi de neconfundat ", a mai spus Kenny Cummings, care l-a şi înregistrat şi l-a postat apoi pe internet.



×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close