Antena 3 CNN Externe Newyorkezii au aruncat la gunoi dovezile amintirilor neplăcute din 2011, într-un eveniment de amploare în Times Square

Newyorkezii au aruncat la gunoi dovezile amintirilor neplăcute din 2011, într-un eveniment de amploare în Times Square

Newyorkezii au aruncat la gunoi dovezile amintirilor neplăcute din 2011, într-un eveniment de amploare în Times Square
Sursa foto: Foto: videonews.ro
29 Dec 2011   •   10:08

Americanii s-au eliberat de tot ce a fost neplăcut în anul ce stă se se încheie.

2011 a trecut, trăiască 2012. Aceasta a fost deviza tuturor celor care s-au adunat în Times Square, din New York, pentru a scăpa de toate amintirile neplăcute. Denumit Ziua Eliberării, evenimentul s-a bucurat de un mare succes în rândul americanilor veniţi din toate colţurile ţării.

Probleme de sănătate, iubiri pierdute sau probleme financiare. Au fost doar câteva dintre amintirile distruse ieri în centrul New-York-ului.

Ziua Eliberării, aşa cum a fost denumit evenimentul din Times Square le-a permis tuturor să îşi ia la revedere de la obiectele care le amintesc de momentele mai puţin reuşite din 2011.

Organizatorii evenimentului au lansat şi un concurs online al cărui premiu a fost o excursie de 5 zile la New York.

Marea câştigătoare a fost Katie Selman, a cărei poveste a impresionat juriul. Astfel, după mult timp, femeia a reuşit să îşi vadă anul acesta familia reunită de sărbători.

"Am distrus ordinele militare ale fratelui meu care s-a întors din Irak, în aprilie, şi ale soţului meu, care a fost detaşat în Orientul Mijlociu" a declarat Katie Selman.

La sfârşitul zilei, containerele cu gunoi au fost încărcate în camioane şi distruse, deschizând astfel calea pentru un nou început în 2012.

 


×
Subiecte în articol: gunoi New York
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close