Antena 3 CNN Externe Nicăieri în lume nu s-a mai văzut o nuntă ca a lor. Ce a făcut mireasa în pat înainte de a pleca la biserică

Nicăieri în lume nu s-a mai văzut o nuntă ca a lor. Ce a făcut mireasa în pat înainte de a pleca la biserică

Nicăieri în lume nu s-a mai văzut o nuntă ca a lor. Ce a făcut mireasa în pat înainte de a pleca la biserică
de P.I.    |    29 Oct 2012   •   06:54

Povestea lor are un final fericit, iar ziua nunţii a fost singurul gând care l-a mai ţinut în viaţă pe Chad. Americanul s-a răsturnat cu maşina într-o mlaştină, şi când a simţit că autoturismul se umple cu apă, s-a zbătut şi a reuşit să iasă la suprafaţă.



Deşi grav rănit, Chad s-a târât până la prima casă şi a cerut ajutorul. Când a ajuns la spital, medicii au fost şocaţi când l-au văzut, pentru că Chad avea fracturi în mai multe locuri ale coloanei.

Singurul lucru care l-a mai ţinut în viaţă a fost gândul că peste câteva zile se va căsători cu aleasa inimii lui. Pentru că nu avea voie să se mişte din pat, Chad i-a spus iubitei sale că nunta trebuie să aibă loc.



Aşa că tânăra s-a îmbrăcat în rochie de mireasă, a mers la altar, şi-a spus jurămintele, a tăiat tortul şi s-a distrat alături de invitaţi, totul în timp ce Chad stătea în pat şi privea totul pe internet.



Acesta a fost visul lui: să se căsătorească şi să fie cu orice preţ alături de fiinţa iubită.






×
Subiecte în articol: casatorii nunta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close