Antena 3 CNN Externe ”Niciun alt bărbat nu s-ar căsători cu mine dacă mi-ar ști SECRETUL”. Ce face femeia în „timpul liber”

”Niciun alt bărbat nu s-ar căsători cu mine dacă mi-ar ști SECRETUL”. Ce face femeia în „timpul liber”

”Niciun alt bărbat nu s-ar căsători cu mine dacă mi-ar ști SECRETUL”. Ce face femeia în „timpul liber”
Sursa foto: Foto: liesyoungwomenbelieve.com
02 Apr 2013   •   20:08

Jenny Linnebank, o femeie în vârstă de 46 de ani, are aparent o căsnicie fericită alături de un bărbat de 25 de ani, tatăl celor doi copii ai femeii, scrie mirror.co.uk.

Însă femeia duce o viață dublă. În ultimii 2 ani, Jenny a avut mai multe aventuri cu bărbați cunoscuți pe internet.

Femeia a povestit cum tocmai aceste aventuri i-au salvat căsnicia.  ''Dacă sunt văzută de vreun prieten de familie cu un bărbat într-un bar, persoana respectivă crede că suntem doar nişte prieteni şi nişte simpli clienţi. Însă, în realitate, cel de lângă mine este amantul cu care probabil voi ajunge în vreo cameră de hotel. Ştiu că multă lume mă judecă pentru ceea ce fac, însă acesta este secretul căsniciei mele fericite. După 25 de ani am înţeles că, de fapt, căsnicia nu înseamnă neapărat monogamie'', povesteşte femeia.

''De când am început această viaţă dublă, eu şi soţul meu ne înţelegem foarte bine. Nu e nimic serios, doar îmi stabilesc întâlnirile, petrec o ora cu persoana respectivă, apoi fiecare îşi vede de viaţa lui'', a adăugat aceasta.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close