Antena 3 CNN Externe "Niciun părinte nu ar trebui să trăiască mai mult decât copilul său". Povestea sfâşietoare care trece dincolo de moarte

"Niciun părinte nu ar trebui să trăiască mai mult decât copilul său". Povestea sfâşietoare care trece dincolo de moarte

"Niciun părinte nu ar trebui să trăiască mai mult decât copilul său". Povestea sfâşietoare care trece dincolo de moarte
de O.P.    |    01 Noi 2012   •   09:52
Tian Xueming, un tâmplar din satul Huangling, China s-a căsătorit în 1979 şi s-a dus împreună cu soţia lui să locuiască într-o casă modestă pe care chiar ei au construit-o din pământ.

Pentru că stăteau împreună cu alte rude, Tian s-a dus în oraş pentru a face bani în speranţa că îi va putea oferi soţiei un trai mai bun. Pentru că era foarte priceput, Tian a început să câştige foarte bine.

În 1982, soţia lui a născut o fetiţă, iar cinci ani mai târziu, au avut şi un băieţel. Pentru că strânsese destui bani, Tian s-a întors în satul Huangling pentru a fi alături de familia sa. Astfel, tâmplarul şi-a construit o casă şi le-a oferit copiilor tot ce şi-au dorit.

Bătrânelul spune că acelea au fost cele mai fericite vremuri din viaţa lui. Numai că nu a durat mult. Când a împlinit 15 ani, fiica lor a murit subit. I s-a făcut rău în curte şi a căzut jos, abia mai respirând. Până când au ajuns medicii, copila murise.



Părinţii fetei s-au considerat vinovaţi de moarte fiicei lor. Şi-au focalizat toată atenţia asupra fiului lor, căruia i-au oferit tot sprijinul. În 2005 băiatul a intrat la facultate, dar nici nu începuse bine anul universitar, când a fost dus de urgenţă la spital. Medicii i-au pus un diagnositc tragic: leucemie în fază terminală.

Tânărul a murit la scurt timp după, iar părinţii lui au fost pur şi simplu devastaţi. Tian Xueming nu şi-a putut reveni din şoc, aşa că i-a spus soţiei că nu vrea să îşi îngroapte copilul. I-au dus trupul neînsufleţit în pivniţa casei, acolo unde ţineau o ladă frigorifică, l-au îmbrăcat şi l-au pus acolo, unde l-au ţinut vreme de şase ani.

De fiecare dată când li se făcea dor de el, mergeau şi deschideau lada frigorifică şi vorbeau cu el, ca şi cum acesta ar fi fost încă în viaţă.

"Ştiu că lumea nu ne crede normali, însă acesta este singurul mod în care am reuşit să facem faţă durerii", a declarat Tian.






×
Subiecte în articol: leucemie boli China
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close