Antena 3 CNN Externe Niciun preşedinte de stat nu a mai fost fotografiat în această ipostază. "Nu vom vedea niciodată asta în România"

Niciun preşedinte de stat nu a mai fost fotografiat în această ipostază. "Nu vom vedea niciodată asta în România"

Niciun preşedinte de stat nu a mai fost fotografiat în această ipostază. "Nu vom vedea niciodată asta în România"
de O.P.    |    02 Iul 2014   •   10:56

Atunci când ies în public, şefii de state sunt flancaţi de forţele de ordine. Bodyguarzii le urmăresc toate mişcările, iau autoturismele cu care se deplasează sunt dotate cu ultimele tehnologii împotriva armelor de foc.

Însă un şef de stat sparge toate aceste bariere. Jose Mujica, preşedintele Uruguayului, a fost declarat cel mai sărac şef de stat din lume. Iar acest lucru se poate vedea din felul în care este îmbrăcat.

În această fotografie, Mujica aştepta să intre la medicul său, într-un spital public. Aştepta la coadă, ca fiecare alt pacient, iar ţinuta lui nu trăda funcţia deţinută: sandale, cămaşă şi pantaloni - îmbrăcăminte obişnuită pentru orice om de rând.

Imaginea a ajuns şi pe reţelele de socializare, iar unul din comentarii spune aşa: "Niciodată nu-l vom vedea pe preşedintele României aşa. El s-a operat în străinătate, nici nu mai ştie cum arată spitalele din ţară pe dinăuntru":



×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close