Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy, blestemat de romii expulzaţi: "Nu va obţine un al doilea mandat"

Nicolas Sarkozy, blestemat de romii expulzaţi: "Nu va obţine un al doilea mandat"

Nicolas Sarkozy, blestemat de romii expulzaţi: "Nu va obţine un al doilea mandat"
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Sep 2010   •   13:26

Problemele cu care se confruntă preşedintele francez, Nicolas Sarkozy au fost provocate de blestemul romilor, susţine o clarvăzătoare bulgară, conform cotidianului Le Monde.

"Blestemul pe care ţiganii l-au aruncat asupra lui îi va afecta sănătatea lui şi a apropiaţilor, dar şi cariera politică. Nu va obţine niciodată un al doilea mandat, cu excepţia situaţiei în care se va găsi un antidot puternic", a mai explicat clarvăzătoarea Zorniţa. Cotidianul bulgar Standart speculează cu privire la viaţa amoroasă a preşedintelui, spunând că soţia sa, Carla Bruni, s-ar fi despărţit deja de el, ca urmare a blestemului rom. "S-a terminat cu dragostea şi norocul la Elysée, victime ale blestemului ţigănesc", titrează publicaţia.

Romii par să fi folosit "artileria grea" pentru a-i asigura eşecul lui Sarkozy, sacrificând animale (cocoşi, iezi, câini comunitari) şi aruncând astfel blesteme asupra preşedintelui şi a câtorva membrii ai Guvernului. "Viaţa noastră nu este uşoară, dar acum va trebui să se confrunte cu ea şi ei", ar fi declarat un rom înainte de a primi cei 300 de euro ca ajutor de la Guvernul francez.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sarkozy rromi blestem
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close