Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy i-a asigurat pe francezi că este perfect sănătos (VIDEO)

Nicolas Sarkozy i-a asigurat pe francezi că este perfect sănătos (VIDEO)

Nicolas Sarkozy i-a asigurat pe francezi că este perfect sănătos (VIDEO)
29 Iul 2009   •   22:20

În prima apariţie oficială de la leşinul de acum 3 zile, Nicolas Sarkozy a ţinut să asigure poporul francez că este perfect sănătos. Se pare că lui Sarkozy i s-a făcut rău în timp ce făcea jogging şi a fost transportat de urgenţa la spitalul militar Val-de-Grâce cu un elicopter. În tot acest timp, soţia sa, Carla Bruni i-a fost alături.

Nicolas Sarkozy a vrut să asigure poporul francez că nu are nici o problemă medicală, în prima apariţie oficială a preşedintelui francez după leşinul de acum 3 zile. Se pare că Sarcozy şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce făcea jogging la Versailles, în apropiere de Paris, unde îşi petrecea sfârşitul de săptămână.

"Am vrut să transmit poporului francez că starea mea de sănătate este bună, că am fost numai puţin obosit. Când preşedintele Franţei are o problemă, este absolut normal ca poporul francez să fie informat şi că investigaţiile medicale pe care le fac sunt complete. Am făcut o serie de teste în ultimele 24 de ore la spitalul Val de Grace. Analizele au arătat că sunt bine", a declarat preşedintele Franţei.

Preşedintele Franţei este cunoscut prin stilul său activ de viaţă. Lui Sarkozy îi place să alerge în fiecare dimineaţă sau să meargă cu bicicleta, atunci când timpul îi permite.




"Cred că din 2002, de acum şapte ani, când am început în Ministerul de Interne, nu am mai avut pauză. Din această cauză, Carla, copiii şi eu o să mergem în vacanţă în sudul Franţei, la casa pe care o avem .O să ne liniştim, dacă evenimentele naţionale şi internaţionale ne permit?, a dspus Nicolas Sarkozy.

Sarkozy a fost externat din spital acum două zile, dar medicii i-au recomandat repaus total. Preşedintele a declarat că nu va face schimbări majore în viaţa sa, pentru că deja are un stil de viaţă foarte sănătos. Sănătatea preşedinţilor francezi este un subiect sensibil în Franţa de când fostul şef de stat François Mitterrand a reuşit să ascundă mai mulţi ani că suferea de cancer.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Nicholas Sarkozy probleme de sanatate
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close