Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy îşi atacă adversarul de la prezidenţiale: Minte de dimineaţă până seara

Nicolas Sarkozy îşi atacă adversarul de la prezidenţiale: Minte de dimineaţă până seara

Nicolas Sarkozy îşi atacă adversarul de la prezidenţiale: Minte de dimineaţă până seara
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    16 Feb 2012   •   20:46

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale în Franţa a început să se înăsprească. Nicolas Sarkozy l-a atacat pe principalul său adversar, socialistul Francois Hollande că minte de dimineaţa până seara, relatează AFP.

Actualul preşedinte al Franţei, care şi-a anunţat recent candidatura pentru un nou mandat, a declarat că socialistul Hollande, principalul său contra-candidat, "îi minte pe francezi de dimineaţă până seara".

"Când spune presei engleze că este liberal şi când le explică francezilor că inamicul sunt finanţele, minte, minte de dimineaţă până seara, iar minciuna nu este o onoare pentru cel care o profesează", a afirmat Sarkozy.

Sarkozy şi-a anunţat oficial candidatura în jurnalul televizat cu cea mai mare audienţă din Franţa. El a spus că, dacă nu ar solicita din nou încrederea electoratului, ar simţi că-şi abandonează postul, în plină criză fără precedent în Franţa şi în toată lumea.

Preşdintele francez se confruntă, însă, cu o situaţie destul de dificilă. Toate sondajele îi prezic o înfrângere usturătoare în faţa candidatului socialist, Francois Hollande.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close