Antena 3 CNN Externe Cele mai noi informații din tragedia de la Nisa. Procurorul din Paris anunță 200 de răniți, 50 în stare critică

Cele mai noi informații din tragedia de la Nisa. Procurorul din Paris anunță 200 de răniți, 50 în stare critică

Cele mai noi informații din tragedia de la Nisa. Procurorul din Paris anunță 200 de răniți, 50 în stare critică
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
15 Iul 2016   •   18:30

Procurorul din Paris Francois Molins a anunțat vineri, că 202 persoane au fost rănite, în total, în urma tragediei de la Nisa, de joi seară. Din aceste 202 victime, 52 sunt în stare critică, mai menționează sursa citată.

De asemenea, din cele 84 de decese, 10 erau copii.

"Ancheta va încerca să stabilească dacă suspectul a beneficiat de complicitate, dacă a avut legături cu organizaţii teroriste islamiste, pentru că, trebuie să reamintesc, acest tip de acţiune se înscrie în apelurile făcute de astfel de organizaţii", a declarat François Molins, citat de ziarul Liberation.

Molins a explicat că polițiștii francezi l-au urmărit pe șoferul camionului alb aproximativ 300 de metri până au reușit să îl prindă din urmă, de-a lungul promenadei și să îl neutralizeze.

Conform procurorului, suspectul avea cazier, dar pentru infracțiuni minore. Anterior, acesta a fost condamnat la șase luni de închisoare pentru infracțiuni cu violență.

Totuși, suspectul nu a fost niciodată subiectul unei anchete teroriste.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close