Antena 3 CNN Externe Noi detalii cutremurătoare din ancheta româncelor ucise în Cipru. Ce au găsit polițiștii

Noi detalii cutremurătoare din ancheta româncelor ucise în Cipru. Ce au găsit polițiștii

Noi detalii cutremurătoare din ancheta româncelor ucise în Cipru. Ce au găsit polițiștii
29 Apr 2019   •   11:53

Autorităţile din Cipru au descoperit bucăţi din corpul neînsufleţit al unei femei într-o valiză într-un lac şi au adus rămăşiţele în capitala cipriotă pentru autopsie, după ce o serie de cadavre de femei au fost descoperite pe insulă, a informat luni postul de radio RIK, preluat de dpa. 

Potrivit postului de radio, un ofiţer de armată de 35 de ani a recunoscut că a ucis patru femei şi două fete. Cel mai recent comunicat al poliţiei cipriote preciza că până acum au fost descoperite patru cadavre. 

De la sfârşitul săptămânii trecute, poliţia cipriotă a efectuat căutări la Kokkini Limni (Lacul Roşu) de lângă mina Mitsero, după ce ofiţerul de armată a mărturisit că a aruncat aici cadavrele a trei victime - Livia Florentina Bunea şi fiica ei de opt ani Elena Natalia Bunea din România şi Maricar Valdez Arquiola din Filipine. 

Scafandri continuau luni procesul de căutare în lacul Xyliatou unde suspectul - care pe social media se prezenta cu numele Orestis - a spus poliţiei că a aruncat cadavrul fetiţei de şase ani Sierra, care a dispărut împreună cu mama ei în mai 2018. Scafandrii încercau să localizeze alte două valize, care, potrivit poliţiei, ar conţine de asemenea bucăţi din cadavrul femeii. 

Acest caz este unul fără precedent pentru Cipru, motiv pentru care au fost chemaţi experţi britanici să ajute la anchetă, iar aceştia urmau să ajungă luni în ţară.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close