Antena 3 Externe Noi detalii despre românul dispărut în Istanbul. Ce a făcut bărbatul timp de o lună

Noi detalii despre românul dispărut în Istanbul. Ce a făcut bărbatul timp de o lună

28 Sep 2018   •   08:30
Noi detalii despre românul dispărut în Istanbul. Ce a făcut bărbatul timp de o lună

Au apărut noi detalii despre inginerul român dispărut în urmă cu o lună în Istanbul. Când a fost găsit pe o stradă din cartierul Beșiktaș, Salvatore Popescu era îmbrăcat cu hainele din ziua dispariției, nu mai avea acte, bani și nici verigheta.

A supraviețuit 26 de zile datorită omeniei turcilor, care i-au dat de pomană. Salvatore Popescu își amintea numele soției și al fiicei sale, dar nu mai știa nimic despre cum a ajuns să rătăcească pe străzile din Istanbul.

„A știut numele soției sale, al fiicei lor, al său, dar nu a reușit să povestească în amănunt ce s-a petrecut în luna în care a fost dispărut. Era confuz, înfometat și avea hainele murdare și urât mirositoare. Erau aceleași cu care fusese îmbrăcat atunci când s-a pierdut de grupul de turiști. Avea mici amnezii…Omul a crezut că tinerii care l-au luat de pe stradă și l-au dus la consulat sunt niște clienți cărora le făcuse o centrală cu gaze… Probabil că nici nu realiza în ce oraș este…”, au povestit persoane implicate în această poveste.

După o noapte în care a dormit în Consulatul României la Istanbul, Salvatore Popescu a fost urcat într-o aeronavă și trimis acasă, în România, unde a fost dus imediat la spital, potrivit Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close