Antena 3 CNN Externe Noi detalii în cazul româncei găsite moartă într-un râu din Italia

Noi detalii în cazul româncei găsite moartă într-un râu din Italia

Ies la iveală noi informații șocante despre ultimele ore din viața româncei de 31 de ani, găsită fără suflare în râul Piave din Italia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mai 2023   •   13:34

Au apărut detalii incredibile în cazul româncei decedate și găsite în râul Piave din Italia. Anchetatorii încearcă să reconstituie ultimele ore din viața femeii.

Din sursele anchetatorilor, femeia s-ar fi urcat în mașină cu un cunoscut și că totul ar fi pornit de la o ceartă destul de violentă inițial, apoi discuția a degenerat în această crimă.

Din rezultatele autopsiei, anchetatorii au înțeles că românca nici nu a mai apucat să se apere, asta pentru că nu prezenta răni la nivelul brațelor și cel mai probabil, agresorul a ucis-o cu mâinile goale, fără a avea o armă.

Pe de altă parte, este un mister legat de hainele femeii, aceasta a plecat îmbrăcată cu o bluză gri dimineața, dar a fost găsită în râu, purtând o bluză roșie.

Citește și: O româncă, mamă a patru copii, dispărută în Italia, a fost găsită moartă într-un râu

Deși nu există un suspect oficial, au fost audiate mai multe persoane.

În primul rând, partenerul de viață al femeii, un italian în vârstă de 58 de ani.

A fost audiat și fostul angajator al româncei, proprietarul unui magazin de pește care are legături cu mafia, iar în trecut a avut o condamnare de 21 de ani de închisoare pentru că și-ar fi ucis un rival.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa Italia
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close