Antena 3 CNN Externe Noi informații în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Noi informații în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Noi informații în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Oct 2018   •   21:52

Severin Krasimirov, suspectat de violul şi uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a fost extrădat miercuri din Germania, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului justiţiei din Bulgaria, citat de AFP. Avionul la bordul căruia se afla Krasimirov a aterizat la Sofia puţin înainte de ora 19.

Marinova, în vârstă de 30 de ani, prezentatoare a televiziunii TVN, a fost găsită moartă pe malul Dunării, la Ruse, în 6 octombrie. Ancheta a stabilit că ea fusese bătută şi violată, înainte de a fi ucisă.

Krasimirov a fost arestat în 9 octombrie în nordul Germaniei, lângă Hamburg. Un comunicat al instanţei germane unde a fost audiat în vederea extrădării a precizat că suspectul a recunoscut că a avut o altercaţie cu victima şi că a lovit-o în faţă, dar nu a recunoscut şi violul. El urmează să fie transferat de la Sofia în arestul poliţiei din Ruse. Presa bulgară a difuzat imagini cu autovehicule ale poliţiei judiciare care plecau de pe aeroportul din capitală, la scurt timp după aterizarea aeronavei cu care a fost adus Krasimirov. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: jurnalista suspect Germania Bulgaria
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close