Antena 3 CNN Externe ”Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri". Norocosul câștigător al marelui premiu la Loto, nevoit să se mute din ţară

”Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri". Norocosul câștigător al marelui premiu la Loto, nevoit să se mute din ţară

Anoop, un cetățean indian, s-a bucurat de câștigul unui premiu în valoare de 3,06 milioane de dolari la loterie, transformându-se în câștigătorul marelui premiu în statul Kerala.

”Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri". Norocosul câștigător al marelui premiu la Loto, nevoit să se mute din ţară
Sursa foto: Getty Images/ Martynasfoto
de Alexandra Chiţu    |    14 Ian 2024   •   16:43

Cu toate acestea, entuziasmul generat de câștig a fost diminuat de valul de atenție și de cererile de ajutor financiar care au urmat.

Anoop, un șofer de autoturism, a fost obligat să se ascundă pentru a scăpa de aglomerația de oameni și jurnaliști care îl căutau, iar situația a evoluat până la punctul în care nu mai putea ieși din casă.

Gigantica eroare: A apărut în știrile naționale ca urmare a câștigului său fabulos, iar popularitatea sa a stârnit un val de solicitări de sprijin financiar din partea compatrioților săi.

Într-un videoclip, Anoop i-a rugat pe străini să-i respecte intimitatea și să nu-l deranjeze, dezvăluind în același timp regretul său față de suma câștigată, întrucât ar fi preferat să evite atât de multă atenție.

Simțindu-se copleșit de cererile de ajutor și de presiunea mediatică, Anoop ia în considerare posibilitatea de a se muta pentru a scăpa de atenția excesivă.

Situația sa devine și mai dificilă deoarece are un copil bolnav și nu își poate permite să-l ducă la medic.

Chiar și după o săptămână de la câștig, el nu a reușit să se bucure de premiu din cauza provocărilor sale personale.

”Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu-l pot duce la doctor. Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă niciun ban. Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, indiferent de câte ori o spun”, a mai spus indianul, potrivit BBC.

Pentru a scăpa de atenția presei, bărbatul și familia sa au decis să se refugieze la rude.

×
Subiecte în articol: loto marele premiu
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close