Antena 3 Externe Nou incident la United Airlines: ”Eram speriată și îngrijorată, nu voiam să fim răniți”

Nou incident la United Airlines: ”Eram speriată și îngrijorată, nu voiam să fim răniți”

07 Iul 2017   •   17:11
Nou incident la United Airlines: ”Eram speriată și îngrijorată, nu voiam să fim răniți”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Compania aeriarnă United Airlines a obligat o pasageră să renunțe la locul achiziționat pentru fiul ei în vârstă de doi ani și să-l țină în brațe pentru aproximativ trei ore, pe parcursul ultimei părți a unui zbor de optsprezece ore, pe ruta Hawaii-Boston.

Potrivit stirileprotv.ro, Shiley Yamauchi a afirmat că nu a protestat în momentul în care o însoțitoare de bord a obligat-o să cedeze locul fiului ei, pentru că se temea că va fi târâtă cu forța din aeronava United Airlines.

”Eram speriată și îngrijorată. Călătoream cu un copil și nu voiam să fiu rănită, nu voiam să fim răniți”, a declarat Yamauchi.

Aceasta mai avea trei ore dintr-un zbor de optsprezece pe ruta Hawaii-Boston, atunci când aeronava a făcut o escala programata la Houston, iar un pasager a urcat la bord cu un bilet pentru scaunul fiului lui Yamauchi.

”Are 12 kilograme, jumătatea din înălțimea mea. A fost extrem de incomod. Nu îmi mai simțeam picioarele și brațul stâng”,a adăugt aceasta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close