Antena 3 CNN Externe Noua gafă marca Joe Biden: Vicepreşedintele american a înjurat în timp ce vorbea cu Obama (VIDEO)

Noua gafă marca Joe Biden: Vicepreşedintele american a înjurat în timp ce vorbea cu Obama (VIDEO)

Noua gafă marca Joe Biden: Vicepreşedintele american a înjurat în timp ce vorbea cu Obama (VIDEO)
Sursa foto: Joe Biden
24 Mar 2010   •   16:58

Gafă de proporţii a vicepreşedintelui american. Entuziasmat că reforma sistemului sanitar a trecut de Congres, Joe Biden a scăpat o înjurătură în timp ce i se adresa preşedintelui Obama. Momentul a fost captat de microfoanele televiziunilor americane. Imediat, presa a făcut un bilanţ al gafelor vicepreşedintelui.

Oficialul american a fost atât de entuziasmat de victoria democraţilor în promulgarea noului text de lege privind reforma sănătăţii încât a uitat pentru câteva secunde că microfoanele erau pornite.

Chiar înainte de a gafa, a avut o presimţire şi l-a avertizat pe preşedinte. " Am ajuns să te cunosc destul de bine încât să îmi dau seama că vrei să mă opresc pentru că te fac de ruşine." Şi l-a făcut, câteva secunde mai târziu. "E un succes al DRACULUI de mare!" a spus Biden. Stânjenit de situaţie, Obama nu a mai ştiut cum să reacţioneze.

Incidentul a fost imediat speculat. La nici două ore, au apărut tricouri imprimate cu înjurătura lui Biden.

Vicepreşedintele american nu este la prima gafă de acest fel. În urmă cu o săptămână, a comis-o de Sfântul Patrick la o întâlnire oficială cu premierul irlandez. Biden a gafat şi în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Atunci, victimă i-a căzut un susţinător în scaun cu rotile. Acestea sunt numai câteva dintre incidentele în care a fost implicat vicepreşedintele. Presa americană se întreabă acum cât timp va trece până la următoarea gafă a lui Joe Biden.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Joe Biden vicepresedinte SUA Barack Obama gafa
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close