Antena 3 Externe NOUA ORDINE MONDIALĂ. Mişcarea pe care o face China în aceste zile a atras atenţia întregii LUMI

NOUA ORDINE MONDIALĂ. Mişcarea pe care o face China în aceste zile a atras atenţia întregii LUMI

de O.P.    |    08 Noi 2013   •   08:15
NOUA ORDINE MONDIALĂ. Mişcarea pe care o face China în aceste zile a atras atenţia întregii LUMI

Potrivit unora, China este cea mai puternică ţară din lume. Alţii sunt de părere că are argintul în topul ierarhiei mondiale, însă oricum ar fi această ţară este un jucător important, influent şi care poate schimba trendul economiei la nivel mondial.

În aceste zile, în China va avea loc cea de-a treia plenară a Partidului Comunist Chinez. Se anunţă a fi luate măsuri radicale, poate cele mai drastice din ultimii 35 de ani, iar marile puteri privesc cu interes la această întâlnire de vârf a liderilor chinezi.Partidul Comunist Chinez vrea să se orienteze spre consum. Iar preşedintele Xi Jinping a promis populaţiei reforme într-o gamă variată de domenii: urbanizare, industrie, finanţe, reforma proprietăţilor şi totodată modificări aduse în sistemul de taxe şi impozite.

Analiştii susţin că la plenara din China se vor atinge şi subiecte mai delicate precum: supracapacitatea şi poluarea mediului.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close