Antena 3 CNN Externe "Nu am crezut că există un asemenea om". Întreaga Germanie este în şoc după descoperirea din pivniţa acestei case

"Nu am crezut că există un asemenea om". Întreaga Germanie este în şoc după descoperirea din pivniţa acestei case

"Nu am crezut că există un asemenea om". Întreaga Germanie este în şoc după descoperirea din pivniţa acestei case
de O.P.    |    28 Sep 2012   •   06:13
Dramă tulburătoare în Germania: o femeie de 28 de ani a mărturisit că şi-a ucis cinci copii, îndată după ce i-a adus pe lume. Crimele au avut loc în cursul ultimilor şase ani.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, s-a predat de bună voie poliţiei, care nu ştia decât de moartea primilor doi bebeluşi.

Trupul neînsufleţit al primului nou-născut a fost găsit în martie 2006, în incinta unei fabrici, iar al celui de-al doilea - un an mai târziu, într-o parcare. De atunci, poliţia a efectuat teste ADN pe zeci de femei, în căutarea vinovatului. Până la urmă a ajuns, fără să ştie, şi la mama ucigaşă.

Femeia a dezvăluit ceea ce nici anchetatorii nu ştiau: îşi omorâse în total cinci nou-născuţi, nu doar doi.

Tânăra femeie îşi adusese pe lume copiii fără ajutorul vreunui medic, fie acasă, fie într-o pădure. Ea şi-a justificat crimele printr-un motiv uluitor.

 "Ea este măritată şi avea, deja, doi copii. Ne-a spus că se temea că soţul său o va părăsi dacă va mai naşte alţi copii. Este şi motivul pentru care nu a dezvăluit nimănui că era din nou însărcinată, nici măcar soţului".


Bărbatul declară, într-adevăr, că nu a ştiut de copiii născuţi şi, imediat, ucişi de soţia sa. Aceasta a fost inculpată pentru cele cinci omucideri.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close