"Nu am crezut că există un asemenea om". Întreaga Germanie este în şoc după descoperirea din pivniţa acestei case

de O.P.    |    28 Sep 2012   •   06:13
"Nu am crezut că există un asemenea om". Întreaga Germanie este în şoc după descoperirea din pivniţa acestei case
Dramă tulburătoare în Germania: o femeie de 28 de ani a mărturisit că şi-a ucis cinci copii, îndată după ce i-a adus pe lume. Crimele au avut loc în cursul ultimilor şase ani.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, s-a predat de bună voie poliţiei, care nu ştia decât de moartea primilor doi bebeluşi.

Trupul neînsufleţit al primului nou-născut a fost găsit în martie 2006, în incinta unei fabrici, iar al celui de-al doilea - un an mai târziu, într-o parcare. De atunci, poliţia a efectuat teste ADN pe zeci de femei, în căutarea vinovatului. Până la urmă a ajuns, fără să ştie, şi la mama ucigaşă.

Femeia a dezvăluit ceea ce nici anchetatorii nu ştiau: îşi omorâse în total cinci nou-născuţi, nu doar doi.

Tânăra femeie îşi adusese pe lume copiii fără ajutorul vreunui medic, fie acasă, fie într-o pădure. Ea şi-a justificat crimele printr-un motiv uluitor.

 "Ea este măritată şi avea, deja, doi copii. Ne-a spus că se temea că soţul său o va părăsi dacă va mai naşte alţi copii. Este şi motivul pentru care nu a dezvăluit nimănui că era din nou însărcinată, nici măcar soţului".


Bărbatul declară, într-adevăr, că nu a ştiut de copiii născuţi şi, imediat, ucişi de soţia sa. Aceasta a fost inculpată pentru cele cinci omucideri.

 

x close