Antena 3 CNN Externe „Nu contează cât de mult timp petreci cu o persoană, ci contează cum petreci acel timp”. Au avut o nuntă ca-n povești, dar după doar câteva zile visul frumos s-a spulberat

„Nu contează cât de mult timp petreci cu o persoană, ci contează cum petreci acel timp”. Au avut o nuntă ca-n povești, dar după doar câteva zile visul frumos s-a spulberat

 „Nu contează cât de mult timp petreci cu o persoană, ci contează cum petreci acel timp”. Au avut o nuntă ca-n povești, dar după doar câteva zile visul frumos s-a spulberat
Sursa foto: foto- Pexels
20 Mai 2019   •   15:29

Doi tineri au avut o nuntă ca-n povești, iar după doar câteva zile destinul i-a separat pentru totdeauna. 

Povestea lor a început într-un Starbucks, când Becca Thomas stătea singură și citea o carte și habar nu avea că urma să-și întâlnească vieții. La un moment dat, un străin a venit lângă ea și au făcut cunoștință. 

Becca și Dan au stat în cafenea timp de câteva ore și au vorbit încontinuu, apoi el a întrebat-o dacă nu ar vrea să îl însoțească la o petrecere. 

Fără să stea prea mult pe gânduri, cu toate că abia îl cunoscuse, Becca a acceptat și au petrecut noaptea împreună cu mai mulți prieteni. 

Întâlnirea s-a încheiat „cu mine mănând pizza și vizionând filmul Predator cu cel despre care nu aveam nici cea mai mică idee că avea să-mi devină soț”, a spus Becca, potrivit Mirror

Realitatea, însă, urma să le distrugă visul frumos în care totul decurgea perfect. Dan a aflat că suferea de o formă rară de cancer, în fază terminală. 

În ciuda acestei vești care îngrozitoare, cei doi au rămas împreună, ba chiar au decis să se căsătorească. Din nefericire, nu au apucat să se bucure decât 16 zile de statutul de soț și soție fiindcă Dan a pierdut lupta cu viața. 

„Eram inseparabili. A fost prietenul meu cel mai bun și m-a sprijinit în orice situație. Nu contează cât de mult timp petreci cu o persoană, ci contează cum petreci acel timp”, a spus Becca. 

×
Subiecte în articol: tineri starbucks nunta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close