Antena 3 CNN Externe "Nu-mi pasă că e urât, dar are mulţi bani". Specimenul de femeie de care fug tot bărbaţii

"Nu-mi pasă că e urât, dar are mulţi bani". Specimenul de femeie de care fug tot bărbaţii

"Nu-mi pasă că e urât, dar are mulţi bani". Specimenul de femeie de care fug tot bărbaţii
Sursa foto: Foto: The Sun
de O.P.    |    23 Mai 2012   •   12:07

Sunt unele femei care nu concep să se căsătorească din interes, fără a simţi ceva pentru persoana de lângă ele. Altele, dimpotrivă sunt ahtiate după bani, iar acest lucru este singurul care contează pentru ele.



În barurile şi restaurantele de lux, aceste doamne ies la vânătoare, şi încearcă să îi atragă în capcană pe domnii cu portofelele groase. Tabloidele din Marea Britanie au redat povestea lui Ellie Brown, o tânără foarte atrăgătoare care a stabilit ca prioritate a vieţii stabilitatea şi confortul financiare.

Astfel a intrat pe un site de specialitate, unde a întâlnit un bărbat discret, alături de care a început o relaţie bazată pe relaţii intime şi răsfăţ financiar. "E chel şi urât. Dar relaţia noastră este profitabilă şi pentru mine şi pentru el. Atâta timp cât este dispus să plătească pentru o cină şi 600 de lire, atunci pentru mine totul este bine", declară tânăra.



Acesta este un fenomen care a luat amploare în Marea Britanie, din ce în ce mai multe tinere apelează la astfel de practici pentru a-şi asigura un trai decent, scrie The Sun.


×
Subiecte în articol: relatii intime
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close