Antena 3 CNN Externe Nu renunţă la căutări. Americanii au găsit rucsacul şi o gheată care aparţineau lui Andrei Postelnicu

Nu renunţă la căutări. Americanii au găsit rucsacul şi o gheată care aparţineau lui Andrei Postelnicu

Nu renunţă la căutări. Americanii au găsit rucsacul şi o gheată care aparţineau lui Andrei Postelnicu
de O.P.    |    12 Feb 2014   •   06:15

Piloţii echipei de salvare din Florida nu au pierdut speranţa de a-l găsi, în viaţă, pe jurnalistul român Andrei Postelnicu. Fostul corespondent al Antenei 1 la New York a dispărut, vineri, cu micul avion pe care-l pilota, într-un zbor de agrement deasupra oceanului.

Salvatorii au găsit, până acum, doar rucsacul său, o gheată şi câteva fragmente de metal care ar putea proveni de la avion.

Pe plaja din zona unde a dispărut avionul în care se afla Andrei Postelnicu au fost descoperite bucăţi din fuselajul unui avion de mici dimensiuni. Autorităţile locale spun că ar fi vorba chiar despre aeronava pilotată de român.

Dispariţia lui Andrei Postelnicu a fost sesizată prima oară de către prietenii săi. Au încercat să vorbească la telefon cu el, dar nu au reuşit.

Jurnalistul se afla la manşa unui avion de mici dimensiuni pe care îl închiriase de la o firmă locală. Când aeronava a dispărut de pe radar, echipele de salvare au fost trimise în căutarea pilotului.

Autorităţile române aşteaptă şi ele, cu emoţie, rezultatul cercetărilor din Florida.

Andrei Postelnicu a fost corespondentul Antenei 1 în Statele Unite şi a fost colaboratorul multor publicaţii internaţionale. În 2004, Andrei Postelnicu era desemnat unul dintre cei mai influenţi 30 de jurnalişti economici din Statele Unite.

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close