Antena 3 CNN Externe Nu vă panicați...am pierdut o roată! Află coșmarul pasagerilor unei curse low-cost din Regatul Unit

Nu vă panicați...am pierdut o roată! Află coșmarul pasagerilor unei curse low-cost din Regatul Unit

Nu vă panicați...am pierdut o roată! Află coșmarul pasagerilor unei curse low-cost din Regatul Unit
Sursa foto: Sursa: dailymail.co.uk
10 Noi 2011   •   21:12

Momente de groază pentru pasagerii aeronavei Dash 8, aparţinând companiei low-cost Flybe, care efectua un zbor din Exeter spre Newcastle, UK, informează Daily Mail.

La doar câteva minute de la decolarea de pe aeroportul din Exeter, un pneu al trenului de aterizare s-a desprins și a căzut în gol, spre groaza pasagerilor care au surprins incidentul.

Cu toate acestea, nu pasagerii au fost cei care au anunțat pilotul de lipsa roții buclucașe, ci un controlor de trafic vigilent din turnul de control din Exeter. Imediat după primirea confirmării din partea personalului de zbor, care fusese alertat, într-un final, de către pasagerii care asistaseră la desprinderea pneului, pilotul a readus în siguranță, pe pista aeroportului din Exeter, aeronava cu cei 39 de pasageri la bord.

Specialiștii în investigarea accidentelor aviatice din Regatul Unit (Air Accidents Investigation Branch - AAIB) au declarat ca pneul s-a desprins din cauza uzurii.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close