Antena 3 CNN Externe Nudişti germani şi danezi au luat cu asalt un supermarket din nordul Germaniei

Nudişti germani şi danezi au luat cu asalt un supermarket din nordul Germaniei

Nudişti germani şi danezi au luat cu asalt un supermarket din nordul Germaniei
Sursa foto: Foto: suite101.com
16 Iun 2012   •   17:53

Câteva zeci de germani şi danezi erau pregătiţi sâmbătă să facă totul sau aproape totul pentru a primi bonuri de cumpărături cu reducere acordate primilor clienţi care se prezentau complet dezbrăcaţi la deschiderea unui supermarket din nordul Germaniei, a anunţat poliţia, relatează AFP.
   
Atunci când uşile magazinului s-au deschis, la ora locală 10.00 (11.00, ora României), aproximativ 70 de nudişti au invadat raioanele unui supermarket cu preţuri reduse din localitatea Süderlügum, la frontiera dintre Germania şi Danemarca, a declarat pentru un funcţionar din cadrul poliţiei din Leck.
   
Magazinul a promis că va oferi bonuri în valoare de 2.000 de coroane (270 de euro) primilor 100 de clienţi, germani şi danezi majoritatea, care şi-au umplut imediat cărucioarele cu alimente şi băuturi de tot felul, sub privirea a aproximativ 250 de spectatori pasivi.
   
"Totul s-a desfăşurat în linişte", a explicat poliţia, care nu a procedat la nici o arestare, în absenţa tulburării ordinii publice sau din motive sexuale.

"Supermarketul s-a organizat dinainte pentru a securiza operaţiunea, mobilizând un important cabinet de avocaţi", a precizat sursa citată.


×
Subiecte în articol: germani Germania Supermarket asalt poliție
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close