Antena 3 Externe Nudişti germani şi danezi au luat cu asalt un supermarket din nordul Germaniei

Nudişti germani şi danezi au luat cu asalt un supermarket din nordul Germaniei

de Antena3.ro    |    16 Iun 2012   •   17:53
Nudişti germani şi danezi au luat cu asalt un supermarket din nordul Germaniei
Sursa foto: Foto: suite101.com

Câteva zeci de germani şi danezi erau pregătiţi sâmbătă să facă totul sau aproape totul pentru a primi bonuri de cumpărături cu reducere acordate primilor clienţi care se prezentau complet dezbrăcaţi la deschiderea unui supermarket din nordul Germaniei, a anunţat poliţia, relatează AFP.
   
Atunci când uşile magazinului s-au deschis, la ora locală 10.00 (11.00, ora României), aproximativ 70 de nudişti au invadat raioanele unui supermarket cu preţuri reduse din localitatea Süderlügum, la frontiera dintre Germania şi Danemarca, a declarat pentru un funcţionar din cadrul poliţiei din Leck.
   
Magazinul a promis că va oferi bonuri în valoare de 2.000 de coroane (270 de euro) primilor 100 de clienţi, germani şi danezi majoritatea, care şi-au umplut imediat cărucioarele cu alimente şi băuturi de tot felul, sub privirea a aproximativ 250 de spectatori pasivi.
   
"Totul s-a desfăşurat în linişte", a explicat poliţia, care nu a procedat la nici o arestare, în absenţa tulburării ordinii publice sau din motive sexuale.

"Supermarketul s-a organizat dinainte pentru a securiza operaţiunea, mobilizând un important cabinet de avocaţi", a precizat sursa citată.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close