Antena 3 CNN Externe Numărul este uriaş. Câţi imigranţi ar putea primi Germania în următoarele trei luni

Numărul este uriaş. Câţi imigranţi ar putea primi Germania în următoarele trei luni

Numărul este uriaş. Câţi imigranţi ar putea primi Germania în următoarele trei luni
de S.T.    |    05 Oct 2015   •   12:39
CRIZA IMIGRANŢILOR. Germania ar putea primi până la 1,5 milioane de imigranți în 2015, relatează luni cotidianul german popular Bild, care citează un "document confidențial", potrivit AFP.

Până acum, Germania se aştepta să primească între 800.000 şi un milion de imigranţi în 2015, ceea ce ar fi constituit deja un record pentru ea şi pentru Europa.

Însă, conform unui "document confidențial" citat de Bild, autoritățile estimează că Germania ar putea primi în următoarele trei luni 920.000 de noi imigranți, ceea ce ar ridica previziunile la 1,5 milioane de persoane pentru întreg anul 2015.

"Presiunea migrației va crește în continuare. Pentru al patrulea trimestru, estimăm între 7.000 și 10.000 de intrări ilegale pe zi", conform unor fragmente din acest document, a cărui origine nu este precizată de Bild.

Fiecare imigrant care primește statutul de refugiat și, prin urmare, obține azil în Germania are dreptul de a-și aduce și familia, reamintește Bild. Conform documentului citat, fiecare refugiat ar putea aduce astfel "în medie de la patru la opt" rude în Germania.

De mai multe luni, Germania se confruntă cu un aflux record de imigranți.

×
Subiecte în articol: Germania imigranti criza imigranţilor
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close