Antena 3 CNN Externe Numărul victimelor cutremurului din Noua Zeelandă continuă să crească: bilanţul a ajuns la peste 100 de morţi

Numărul victimelor cutremurului din Noua Zeelandă continuă să crească: bilanţul a ajuns la peste 100 de morţi

Numărul victimelor cutremurului din Noua Zeelandă continuă să crească: bilanţul a ajuns la peste 100 de morţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Feb 2011   •   10:08

La o zi după cutremurul devastator care a lovit Noua Zeelandă, echipele de intervenţie caută în continuare supravieţuitori. Şansele de mai găsi oameni în viaţă sub dărâmături scad însă de la o oră la alta. Nici autorităţile, nici rudele celor dispăruţi nu vor să renunţe încă. 

Potrivit oficialilor, cel puţin 100 de oameni au murit iar alte 300 de persoane sunt date dispărute. Rudele lor stau cu sufletul la gură în aşteptarea unor veşti.

Supravieţuitorii seismului care au rămas blocaţi sub dărâmături trăiesc clipe de coşmar. Mulţi dintre ei şi-au sunat rudele şi prietenii cerând ajutor.

Echipele de intervenţie au scos până acum de sub ruine 120 de supravieţuitori. Printre ei, un bărbat care a stat sub dărâmături 22 de ore şi o femeie recuperată după mai bine de o zi de la seism.

Autorităţile neozeelandeze au decretat starea de urgenţă şi mai multe state au trimis echipe care să ajute la operaţiunile de salvare.

 


×
Subiecte în articol: cutremur Noua Zeelanda bilant victime morti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close