Antena 3 CNN Externe Numărul victimelor ucise în luarea de ostatici din Germania a ajuns la cinci

Numărul victimelor ucise în luarea de ostatici din Germania a ajuns la cinci

Numărul victimelor ucise în luarea de ostatici din Germania a ajuns la cinci
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.Z.    |    04 Iul 2012   •   16:00
Update 15.57 - Cinci persoane, inclusiv răpitorul, un bărbat cu probleme psihice, au fost ucise în cursul unei luări de ostatici la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, înainte de intervenţia poliţiei, a anunţat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.
   
Autorul acestei luări de ostatici, care pare că se opunea expulzării sale, şi toate persoanele reţinute cu forţa au fost ucise. Poliţia a descopertit cadavrele în cursul intervenţiei în apartamentul în care bărbatul cu probleme psihice s-a blocat împreună cu ostaticii, după ce s-a simţit un miros de ars, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.
   
Poliţia a anunţat o conferinţă de pesă la ora locală 16.00 (17.00, ora României), pentru a dezvălui circumstanţele acestui măcel.

Update 13.45 - Trei sau patru persoane, inclusiv răpitorul, un bărbat cu probleme psihice, au fost ucise în cursul unei luări de ostatici la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, a anunţat poliţia. Autorul acestei luări de ostatici era vizat de un ordin de expulzare din apartament, potrivit AFP.

Update 12.50
- Un om a fost ucis miercuri la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, după ce un bărbat înarmat a luat ostatice mai multe persoane în cursul unei expulzări, scrie Bild. "Nu s-a stabilit niciun contact cu atacatorul furios", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Forţe speciale ale poliţiei se deplasează spre locul unde au fost luaţi ostatici, iar în jurul locuinţei respective a fost delimitat un perimetru de securitate.
________________________________________________________

Un bărbat înarmat a luat mai multe persoane ostatice în oraşul Karlsruhe, din sud-vestul Germaniei, a anunţat, miercuri, poliţia, informează AFP. Incidentul s-a întâmplat în cursul unei evacuări forţate a unei locuinţe.

Oamenii legi au spus că s-au auzit mai mult focuri de armă, motiv pentru care ar putea exista răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei nu a putut preciza câte persoane au fost luate ostatice.

Răpitorul s-a blocat într-o locuinţă, împreună cu un executor judecătoresc şi mai multe persoane, încă de miercuri dimineaţa, potrivit aceleiaşi surse. Forţe speciale din cadrul poliţiei se aflau în drum spre locul unde au fost luaţi ostatici, iar în jurul locuinţei respective a fost delimitat un perimetru de securitate.





×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close