Antena 3 CNN Externe Grenade antitanc și lansatoare de grenade pe post de artificii la o nuntă

Grenade antitanc și lansatoare de grenade pe post de artificii la o nuntă

O nuntă cu împușcături și drifturi a fost întreruptă de mascați la Odesa. Ofițerii au pus musafirii mirilor la pământ în preajma unui centru comercial.

Grenade antitanc și lansatoare de grenade pe post de artificii la o nuntă
Sursa foto: Captura Youtube/ Dumskaya.net
de Alexandra Ionescu    |    15 Iul 2021   •   11:02

Mai multe zone ale orașului ucrainean Odesa au fost blocate de nuntași care au început să tragă focuri de armă în aer, modalitate de celebrare în mai multe țări din Orientul Mijlociu sau în Rusia.

Nuntașii, despre care autoritățile au spus că erau „ceceni”, au sărbătorit în mai multe locuri, ceea ce a atras atenția autorităților, care, în urma unor verificări, au descoperit că aceștia aveau și grenade antitanc, dar și lansatoare de grenade, relatează presa ucraineană.

Polițiștii ucraineni au ridicat o armă din care s-a tras în aer, iar unul dintre cei implicați a adresat scuze publice localnicilor.

De asemenea, a fost reținut și unul dintre șoferi. Acesta a făcut drifturi în mijlocul străzii, iar responsabilii spun că astfel bărbatul a provocat risc de accident. și a supus pericolului alți participanți la trafic.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un proces verbal. Între timp, individul care a tras în aer riscă să petreacă până la șapte ani în pușcărie – pedeapsă prevăzută de legislația ucraineană pentru huliganism.

Bărbații au fost identificați după ce autoritățile au menționat că verifică dacă au forme de ședere în Ucraina, iar principalul suspect, cel filmat în timp ce trăgea în plină stradă, s-a dovedit chiar cetățean ucrainean, pe nume Kirilo Ihorovici Kramarenko.
 

×
Subiecte în articol: Odessa nunta focuri de arma grenade
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close