Antena 3 CNN Externe Nuntă sfârșită tragic. 16 persoane au murit lovite de fulgere, iar mirele a fost rănit

Nuntă sfârșită tragic. 16 persoane au murit lovite de fulgere, iar mirele a fost rănit

Fulgerele au luat viețile a 16 nuntași, care au fost loviți în momentul când coborau de pe o ambarcațiune în orașul Shibganj din Bangladesh, aflat în apropierea frontierei cu India.

Nuntă sfârșită tragic. 16 persoane au murit lovite de fulgere, iar mirele a fost rănit
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    04 Aug 2021   •   17:06

Cele 16 persoane au murit după ce au fost lovite de fulgere într-un interval de câteva secunde. În urma incidentului, mirele a fost rănit, conform aljazeera.com.

Anul acesta, Bangladeshul a fost lovit de numeroase furtuni, după o săptămână de ploi torențiale în districtul sud-estic al Cox’s Bazar numărul morților ajunge la 20 de persoane iar în ceea ce privește refugiații, în urma musonului  s-au soldat șase refugiați rohingya.

Fulgerele au luat numeroase vieți în Asia de Sud în fiecare an. Spre exemplu, în 2016 au existat peste 200 de decese provocate de fulgere, dintre care 82 au fost în aceeași zi.

Se crede că una dintre cauzele principale ale numărului ridicat de fulgere care rănesc oamenii, ar fi defrișările, după cum spun experții, de aceea, Bangladeshul a plantat sute de mii de palmieri în încercarea de a atenua impactul schimbărilor climatice și de a reduce numărul de decese de fulgere.

×
Subiecte în articol: Bangladesh nunta fulger morti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close