Antena 3 CNN Externe O actriţă de la Hollywood, susţinătoarea protestatarilor pro-europeni din Ucraina

O actriţă de la Hollywood, susţinătoarea protestatarilor pro-europeni din Ucraina

O actriţă de la Hollywood, susţinătoarea protestatarilor pro-europeni din Ucraina
07 Dec 2013   •   21:00

O actriţă de la Hollywood s-a alăturat protestatarilor pro-europeni din Ucraina împreună cu logodnicul ei la, celebru campion de box. Cei doi au venit să-l susţină pe unul dintre liderii opoziţiei ucrainene, care cere demisia Guvernului, responsabil pentru respingerea acordului de asociere cu Uniunea Europeană. 

În drumul său spre scena din Piaţa centrală din Kiev, Hayden Pantierre a trecut pe lângă corturile amplasate de protestatari, încă din 21 noiembrie. Actriţa în vârstă de 24 de ani a venit însoţită de logodnicul său, Vladimir, fratele mai mic lui Vitaly Klitschko, unul dintre liderii manifestanţilor.

Tânăra americancă şi-a intrat rapid în rolul de protestatar.

"Aici are loc o mişcare şi aveţi şansa să faceţi ce trebuie, să mergeţi pe calea cea bună. Aveţi dreptul la democraţie! (...) Continuaţi să luptaţi! Vă iubesc pe toţi!", le-a spus ea protestatarilor.

Vladimir Klitschko a fost cel care a tradus discursul logodnicei sale de la Hollywood.

Kiltschko şi Pantierre are o relaţie de 4 ani, întreruptă doar de o scurtă despărţire, în 2011. Vladimir Klitschko îşi susţine activ fratele mai mare, în cariera lui politică.

Şi el fost campion de box, Vitaly Klitschko a fost în piaţa centrală din Kiev încă de la începutul protestelor. Manifestanţii au blocat piaţa şi cer Guvernului să demisioneze şi ca Ucraina să semneze acordul de asociere cu Uniunea Europeană, respins luna trecută de Preşedintele Viktor Ianukovici.



×
Subiecte în articol: Hollywood Ucraina
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close