Antena 3 Externe O adevărată minune! Ea e femeia care a uimit lumea medicală. Medic: ”Este cel mai rar dintre cele rare"

O adevărată minune! Ea e femeia care a uimit lumea medicală. Medic: ”Este cel mai rar dintre cele rare"

27 Dec 2018   •   11:19
O adevărată minune! Ea e femeia care a uimit lumea medicală. Medic: ”Este cel mai rar dintre cele rare"

O femeie din India în vârstă de 65 de ani a dat naştere celui de-al doilea copil care potrivit familiei ar fi fost conceput pe cale naturală, scrie Daily Mail. Mama a născut la spitalul din Poonch din regiunea Caşmir. Cuplul are deja un fiu care s-a născut în urmă cu 8-10 ani. 

Tatăl copilului Hakim Din, în vârstă de 80 de ani, i-a mulţumit lui Allah pentru darul preţios, dar a spus că va avea nevoie de fonduri pentru a le externa pe mamă şi fetiţa lor. Dr. Shabir Sidiqui, specialist în maternitate din Caşmir, a declarat reporterilor că acest caz este "cel mai rar dintre cele rare".

”De obicei, menopauza se instalează în medie la vârsta de 47 de ani în India, şi nu există nici o posibilitate de a da naştere după această dată. Dar acesta este un caz rar", a spus el.

Doctorii de la spitalul unde a avut loc nasterea au spus ca mama si bebelusul sunt sănătosi. Dacă informaţiile la care au avut acces medicii sunt adevărate, atunci femeia  ar putea fi una dintre cele mai în vârstă persoane care şi-a conceput copilul în mod natural.

Cea mai în vârstă mamă din lume este Maria del Carmen Bousada de Lara, din Spania, care a dat naştere unor gemeni la vârsta de 66 de ani, după o procedură FIV, în 2006. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close