Antena 3 Externe O adolescentă de 18 ani a luat pușca și a amenințat că va împușca 400 de persoane. Totul pentru amuzament

O adolescentă de 18 ani a luat pușca și a amenințat că va împușca 400 de persoane. Totul pentru amuzament

18 Sep 2019   •   12:00
O adolescentă de 18 ani a luat pușca și a amenințat că va împușca 400 de persoane. Totul pentru amuzament
Sursa foto: foto- Pexels

O adolescentă din statul american Oklahoma a fost arestată săptămâna aceasta având asupra sa o puşcă, după ce ar fi ameninţat că va împuşca ''400 de oameni pentru amuzament'', au anunţat autorităţile locale, relatează Xinhua. 

Alexis Wilson, în vârstă de 18 ani, i-a spus luni colegului de serviciu de la o pizzerie că a achiziţionat un AK-47, potrivit unei informări a biroului şerifului din Pittsburg. 

Doi colegi de muncă au informat autorităţile că Wilson a arătat imagini în care purta puşca şi afirma că există oameni de la fostul liceu din McAlester pe care ar dori să-i împuşte. 

Wilson a fost localizată lângă casa ei şi a spus că ''încerca doar să-şi înveţe colegul de serviciu să nu se teamă de arme de foc'', dar nu a explicat motivul ameninţării la adresa şcolii. 

Potrivit unei declaraţii, Wilson a spus că a fost intimidată atunci când a mers la şcoală, dar ''a reuşit întotdeauna să ignore'' acest lucru. 

În camera tinerei au fost găsite o puşcă, mai multe reviste, muniţie precum şi o armă de vânătoare. Wilson a renunţat la liceu în primul an, potrivit unor informaţii locale, care citează oficiali ai şcolii. 

De asemenea, anchetatorilor li s-a spus că adolescenta a fost suspendată pentru că a adus un cuţit la liceu şi pentru că avea inscripţionată o svastică pe unele dintre obiectele sale. 

Wilson a fost acuzată de infracţiune teroristă şi este deţinută într-o închisoare locală, cauţiunea fiind de 250.000 de dolari americani, potrivit documentelor instanţei. Dacă este condamnată, ea riscă până la 10 ani de închisoare. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close