Antena 3 CNN Externe O adolescentă de 18 ani a luat pușca și a amenințat că va împușca 400 de persoane. Totul pentru amuzament

O adolescentă de 18 ani a luat pușca și a amenințat că va împușca 400 de persoane. Totul pentru amuzament

O adolescentă de 18 ani a luat pușca și a amenințat că va împușca 400 de persoane. Totul pentru amuzament
Sursa foto: foto- Pexels
18 Sep 2019   •   12:00

O adolescentă din statul american Oklahoma a fost arestată săptămâna aceasta având asupra sa o puşcă, după ce ar fi ameninţat că va împuşca ''400 de oameni pentru amuzament'', au anunţat autorităţile locale, relatează Xinhua. 

Alexis Wilson, în vârstă de 18 ani, i-a spus luni colegului de serviciu de la o pizzerie că a achiziţionat un AK-47, potrivit unei informări a biroului şerifului din Pittsburg. 

Doi colegi de muncă au informat autorităţile că Wilson a arătat imagini în care purta puşca şi afirma că există oameni de la fostul liceu din McAlester pe care ar dori să-i împuşte. 

Wilson a fost localizată lângă casa ei şi a spus că ''încerca doar să-şi înveţe colegul de serviciu să nu se teamă de arme de foc'', dar nu a explicat motivul ameninţării la adresa şcolii. 

Potrivit unei declaraţii, Wilson a spus că a fost intimidată atunci când a mers la şcoală, dar ''a reuşit întotdeauna să ignore'' acest lucru. 

În camera tinerei au fost găsite o puşcă, mai multe reviste, muniţie precum şi o armă de vânătoare. Wilson a renunţat la liceu în primul an, potrivit unor informaţii locale, care citează oficiali ai şcolii. 

De asemenea, anchetatorilor li s-a spus că adolescenta a fost suspendată pentru că a adus un cuţit la liceu şi pentru că avea inscripţionată o svastică pe unele dintre obiectele sale. 

Wilson a fost acuzată de infracţiune teroristă şi este deţinută într-o închisoare locală, cauţiunea fiind de 250.000 de dolari americani, potrivit documentelor instanţei. Dacă este condamnată, ea riscă până la 10 ani de închisoare. 

Sursă: Agerpres
×

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Greva profesorilor continuă! Oferta Guvernului a fost respinsă
x close